Z3M rozporka pomoze?
Z3M rozporka pomoze?
witam!
zauwazlylem ze kielichy zaczynaja miec lekkie pekniecia (guma maskujaca odchodzi) czy na takie cos rozporka kielichow pomoze? jak tak to gdzie szukac dobrej do tego modelu?
zauwazlylem ze kielichy zaczynaja miec lekkie pekniecia (guma maskujaca odchodzi) czy na takie cos rozporka kielichow pomoze? jak tak to gdzie szukac dobrej do tego modelu?
Re: Z3M rozporka pomoze?
Wydaje mi sie ze juz za pozno. Rozporka mogla pomoc.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
wiadomo ze bede musial je obspawac ale chodzi mi o to czy zeby tego pozniej uniknac to czy rozporka bedzie odpowiednim rozwiazaniem...
Będzie.
Każda dodatkowa rozpórka usztywnia nadwozie zmniejszając jego prace.
Każda dodatkowa rozpórka usztywnia nadwozie zmniejszając jego prace.
Moze jakies fotostory dziewiczej Z3///M w dziale showroom???
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Moze powiesz jak doszlo do popekania kielichow ? Masz seryjne zawieszenie ? Czy auto bylo wczesniej jakos uszkodzone ?
Jesli bedziesz sie bral za obspawywanie - to polecam kogos kto przygotowuje auta do sportu, zwykly blacharz niekoniecznie musi polepszyc sytuacje...
Jesli bedziesz sie bral za obspawywanie - to polecam kogos kto przygotowuje auta do sportu, zwykly blacharz niekoniecznie musi polepszyc sytuacje...
viewtopic.php?p=16618#16618 <showroom
jutro zrobie zdjecia i pokaze jak wyglada to pekniecie, jak do niego doszlo nie wiem wydaje mi sie ze nasze polskie drogi
zawieszenie seryjne ///M ostatnio bylem na geometri itp itd wszystko w bardzo dobrym stanie
wiec powinienem znalesc kogos kto bedzie wiedziec dokladnie jak to pospawac
(jakis namiar w trojmiescie?) i pozniej zalozyc rozporke zeby uniknac takich sytuacji?
dadam tylko ze to nie jest jakies wielkie pekniecie tylko ta guma co idzie w kolo kielicha odeszla mm przy malym odcinku ok 3cm
jutro zrobie zdjecia i pokaze jak wyglada to pekniecie, jak do niego doszlo nie wiem wydaje mi sie ze nasze polskie drogi
zawieszenie seryjne ///M ostatnio bylem na geometri itp itd wszystko w bardzo dobrym stanie
wiec powinienem znalesc kogos kto bedzie wiedziec dokladnie jak to pospawac
(jakis namiar w trojmiescie?) i pozniej zalozyc rozporke zeby uniknac takich sytuacji?
dadam tylko ze to nie jest jakies wielkie pekniecie tylko ta guma co idzie w kolo kielicha odeszla mm przy malym odcinku ok 3cm
Proponuje skontaktowac sie z panem Myszkierem. Bylem u niego niedawno i mozliwe ze on os poradzi 690501774 to nr na kom do warsztatu. Jesli sam nie zrobi to pewnie on poleci kogos dobrego. Sami w warsztacie budowali eMki na wyscigi. Polecam. Warsztat miesci sie w Kolbudach.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Zdecydowanie Pan Myszkier . Duze doswiadczenie wiec na pewno wie kto i gdzie cos takiego robi z glowa.
Dino mnie umprzedziles! heheh
Dino mnie umprzedziles! heheh
ok dzieki za kontakt
a gdzie i jakiej szukac rozporki?
a gdzie i jakiej szukac rozporki?
Jeszcze sprawdź czy z tyłu się nie rozłazi, bo też lubią.
Jeżeli popękała Ci ta "mastyka" na spawach to może to też być oznaka samej starości, buda pracuje i będzie pracować zawsze.
Jeżeli popękała Ci ta "mastyka" na spawach to może to też być oznaka samej starości, buda pracuje i będzie pracować zawsze.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Kup rozporke koniecznie Jest to rzecz obowiazkowa w M Powerze. Ja bym zalozyl tez rozporke na tyl. Polecam produkty firmy WIECHERS - bedziesz mial gwarancje ze rozporka bedzie pasowala i bedzie trzymac swoj wymiar.
jest jakiś sklep tymi produktami w PL czy za międzą trzeba szukać?Pawel_M3GT pisze:Polecam produkty firmy WIECHERS
No Fear - No Fun!
Był na allegro handlujący rozpórkami Wiechersa koleś gdzieś z Trójmiasta albo okolic, ale z zasłyszanej opinii te rozpórki miały niewiele wspólnego z oryginałemSyTy pisze:jest jakiś sklep tymi produktami w PL czy za międzą trzeba szukać?Pawel_M3GT pisze:Polecam produkty firmy WIECHERS
W DE oryginalny Wiechers to koszt ok. 130 Ojro
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Jest dwoch ludzi w Trojmiescie sprzedajacych rozporki, faktycznie jeden ma same podroby. Drugi natomiast sprzedaje oryginaly.Koki pisze:Był na allegro handlujący rozpórkami Wiechersa koleś gdzieś z Trójmiasta albo okolic, ale z zasłyszanej opinii te rozpórki miały niewiele wspólnego z oryginałemSyTy pisze:jest jakiś sklep tymi produktami w PL czy za międzą trzeba szukać?Pawel_M3GT pisze:Polecam produkty firmy WIECHERS
W DE oryginalny Wiechers to koszt ok. 130 Ojro
Ma wiele rozporek roznego rodzaju, ja kupilem u niego rozporke wiechersa na tyl do M3 3.2 , przyszedl oryginal z hologramem. Oto link do jego przykladowej aukcji:
http://allegro.pl/item501392582_bmw_e87 ... t_alu.html
Ma rozniez w swojej ofercie rozporke do Z3 , trzeba zapytac.
Pozdrawiam