tylna klapa csl
tylna klapa csl
witam
czy ktos moze zna koszta z aso?
wogole do dostania jako uzywka?
dziekuje za info
pozdro
dziekuje za info
pozdro
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Re: tylna klapa csl
Ciężki temat. Na rynku wtórnym brak. W ASO na chwilę obecną również nie do dostania.matrose pisze:witam
dziekuje za info
pozdro
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
Oleg pisze:Ciężki temat. Na rynku wtórnym brak. W ASO na chwilę obecną również nie do dostania.matrose pisze:witam
dziekuje za info
pozdro
koniec produkcji i wyczerpanie zapasow?czy jak?
- Oleg
- Moderator
Nie, teoretycznie klapa jest dalej w produkcji. W praktyce jak ją zamówisz to nikt Ci nie powie kiedy przyjdzie?
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
Niestety jest tak jak pisze Oleg , brak konkretnej odpowiedzie w sprawie terminu realizacji z BMW AGOleg pisze:Nie, teoretycznie klapa jest dalej w produkcji. W praktyce jak ją zamówisz to nikt Ci nie powie kiedy przyjdzie?
Oryginalne nowe części do Bmw dla forum rabaty !!!!
Dobre ceny na części do starszych modeli , możliwość negocjacji ceny , info PW.
Dobre ceny na części do starszych modeli , możliwość negocjacji ceny , info PW.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Zawsze tak bylo ja czekalem ponad 3 miesiace a obiecywali dwa tygodnie.
- Oleg
- Moderator
To powiem Ci, że teraz jest jeszcze "lepiej". Ja czekam ponad 4 miesiące i tak jak pisałem, ani słychu ani widu kiedy klapa przyjdzie... Ręce opadają.--==maly==---- pisze:Zawsze tak bylo ja czekalem ponad 3 miesiace a obiecywali dwa tygodnie.
BMW AG jest bardzo niepoważną firmą.
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Teraz na wszystkie części się tak czeka. Zmieniają system magazynowy i dodatkowo podobno nie wyrabiają się podwykonawcy z produkcją części (w tym wypadku pewnie to akurat nie ma to znaczenia).
Byłem F10 na przeglądzie i nie wymienili mi filtra powietrza i przeciwpyłkowego, bo Niemcy nie mają na stanie. 2 tygodnie temu mówili, że mają stan -20 na te filtry i że szybko się zwiększa kolejka oczekujących. W X5 na szybę czołową czekałem 4 miesiące. Masakra co się tam teraz dzieje.
Byłem F10 na przeglądzie i nie wymienili mi filtra powietrza i przeciwpyłkowego, bo Niemcy nie mają na stanie. 2 tygodnie temu mówili, że mają stan -20 na te filtry i że szybko się zwiększa kolejka oczekujących. W X5 na szybę czołową czekałem 4 miesiące. Masakra co się tam teraz dzieje.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Debile to po co sprzedają auta jak nie potrafią zapewnić części eksploatacyjnych do nich.
o tej zmianie w magazynie to slyszalem juz w czerwcu, tyle czasu i nie potrafia sie pozbierac, sa straszne kolejki po czesci, nawet te najzwyklejsze...
zreszta jak polak bedzie w kolejce, to przyjdzie niemiec i jemu wydadza w pierwszej kolejnosci, mimo ze polskie aso wczesniej zamowilo. Traktuja nasz rynek jak kraj afrykanski
zreszta jak polak bedzie w kolejce, to przyjdzie niemiec i jemu wydadza w pierwszej kolejnosci, mimo ze polskie aso wczesniej zamowilo. Traktuja nasz rynek jak kraj afrykanski