M Kostek Day #1 w Ułężu
M Kostek Day #1 w Ułężu
Numeracja się trochę nie zgadza, ale trudno
Termin - 18/07/2012 (środa)
Lokalizacja - Moto park Ułęż
Informacje:
- koszt ok.200 PLN w zależności od liczby uczestników
- zbiórka o 9:00 na miejscu
- fotograf
- Możliwy catering (muszę uzgodnić szczegóły)
- Możliwy profesjonalny pomiar czasu (muszę uzgodnić szczegóły)
- chętnych proszę o dopisanie się w tym temacie oraz wysłanie mi e-maila na kostek_j@me.com z nickiem i modelem samochodu. W odpowiedzi każdy otrzyma dane do przelewu.
- ilość "czynnych" uczestników ograniczona do 20 pojazdów.
Zasady uczestnictwa:
- zgodnie z nazwa imprezy i tematyka tego forum pierwszeństwo maja auta BMW M
- zgłaszając się, zobowiązujemy się do zapłaty za uczestnictwo, bez różnicy czy dotarliśmy na imprezę
- nowe osoby proszone są o przelew lub osobiste dostarczenie pieniędzy przed impreza
- każdy uczestnik odpowiada za swoje i innych bezpieczeństwo, oraz ponosi pełne konsekwencje swojego zachowania. Uczestników nie obowiązuje żadne dodatkowe ubezpieczenie, a ani ja, ani nikt inny pomagający w organizacji nie może zostać pociągnięty do odpowiedzialności za ewentualnie powstałe szkody.
Zgłoszenie chęci uczestnictwa w imprezie jest równoznaczne z zapoznaniem się i zaakceptowaniem powyższego oświadczenia.
Lista:
1. Kostek - M3 e46
2. Adamos - M3 e46
W razie jakichkolwiek pytań proszę o maila na kostek_j@me.com, albo tel. 609 612 228
Termin - 18/07/2012 (środa)
Lokalizacja - Moto park Ułęż
Informacje:
- koszt ok.200 PLN w zależności od liczby uczestników
- zbiórka o 9:00 na miejscu
- fotograf
- Możliwy catering (muszę uzgodnić szczegóły)
- chętnych proszę o dopisanie się w tym temacie oraz wysłanie mi e-maila na kostek_j@me.com z nickiem i modelem samochodu. W odpowiedzi każdy otrzyma dane do przelewu.
- ilość "czynnych" uczestników ograniczona do 20 pojazdów.
Zasady uczestnictwa:
- zgodnie z nazwa imprezy i tematyka tego forum pierwszeństwo maja auta BMW M
- zgłaszając się, zobowiązujemy się do zapłaty za uczestnictwo, bez różnicy czy dotarliśmy na imprezę
- nowe osoby proszone są o przelew lub osobiste dostarczenie pieniędzy przed impreza
- każdy uczestnik odpowiada za swoje i innych bezpieczeństwo, oraz ponosi pełne konsekwencje swojego zachowania. Uczestników nie obowiązuje żadne dodatkowe ubezpieczenie, a ani ja, ani nikt inny pomagający w organizacji nie może zostać pociągnięty do odpowiedzialności za ewentualnie powstałe szkody.
Zgłoszenie chęci uczestnictwa w imprezie jest równoznaczne z zapoznaniem się i zaakceptowaniem powyższego oświadczenia.
Lista:
1. Kostek - M3 e46
2. Adamos - M3 e46
W razie jakichkolwiek pytań proszę o maila na kostek_j@me.com, albo tel. 609 612 228
Ostatnio zmieniony wt sie 28, 2012 10:42 przez kostek_ja, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: M Kostek Day #1 w Ułężu
To inicjatywa Twoja Kostek, czy objęta patronatem Mateusza i Marosa?
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Moja, a dlaczego pytasz?
Z ciekawości, bo zabrzmiało, jak kolejny organizowany przez mforum mtrack, a jak widać jest inaczej.
Ale termin wybrałeś , środek tygodnia
Re: M Track Day #28 w Ułężu
troche w polu z organizacja?kostek_ja pisze: - Możliwy catering (muszę uzgodnić szczegóły)
moze warto bylo zadebiutowac z dopietym wszystkim na ostatni guzik?
wania, wybacz ale czepiasz się rzeczy których nie ma na dużej części track dayów i nie było na żadnym Mtracku organizowanym przez Mateusza i Marosa.
Owych opcji nie mogę uzgodnić w najbliższym czasie gdyż człowiek za to odpierdzielany jest i jeszcze jakiś czas będzie na urlopie.
Wszystko co istotne jest już zaplanowane, więc uznałem że warto dać ogłoszenie miesiąc wcześniej z ową niewiadomą niż 2 tygodnie przed ze wszystkim dopiętym na ostatni guzik.
Owych opcji nie mogę uzgodnić w najbliższym czasie gdyż człowiek za to odpierdzielany jest i jeszcze jakiś czas będzie na urlopie.
Wszystko co istotne jest już zaplanowane, więc uznałem że warto dać ogłoszenie miesiąc wcześniej z ową niewiadomą niż 2 tygodnie przed ze wszystkim dopiętym na ostatni guzik.
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Termin zupełnie z czapy. Ale i tak jestem wtedy na urlopie.
no własnie, termin
niektórzy w tygodniu ciężko pracują na utrzymanie eMki
niektórzy w tygodniu ciężko pracują na utrzymanie eMki
Problem polega na tym że wszystkie weekendy do października są zajęte. Zdaje sobie sprawę iż dla większości jest to problem, ale warto spróbować zwłaszcza że nie było MTD od ponad 2lat w sensownej odległości od stolicy.
Jak się zwolni jakiś weekend to postaram się przełożyć.
Jak się zwolni jakiś weekend to postaram się przełożyć.
jestes zlosliwy
Zepsula Cie ta kobita .....
Zepsula Cie ta kobita .....
Tylko TYLNY NAPED ......... to jest wlasnie to co Tygrysy kochaja najbardziej!!!
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
To nie złośliwość, po prostu chciałem dołączyć, bo mam wolne, ale szkoda, że organizator nawet nie odpisał.